Auto

Dezvoltatorul american de spaţii logistice Panattoni începe ofensiva în România, o piaţă „cu potenţial uriaş“

Biroul de la Bucureşti este condus de Muler Onofrei, cu peste un deceniu de experienţă în domeniu

Biroul de la Bucureşti este condus de Muler Onofrei, cu peste un deceniu de experienţă în domeniu

Autor: Cristina Roşca

01.08.2017, 00:05 611
Dezvoltatorul de spaţii logistice Panattoni, cu operaţiuni pe mai multe pieţe europene, printre care Polonia, Cehia sau Germania, a deschis recent un birou la Bucureşti şi îşi face intrarea pe o piaţă pe care o consideră ca „având potenţial uriaş“.
 
Compania, care a cumpărat deja câteva terenuri, vrea să dezvolte în special depozite build-to-suit (la cererea chiriaşilor, după preferinţele acestora), dar şi propriul său centru logistic lângă Bucureşti. Acesta din urmă urmează a găzdui mai mulţi chiriaşi, potrivit datelor publice.
 
„După rezultatele favo­rabile obţinute în Polonia, Cehia şi Germania, compania Panattoni Europe a luat decizia să se extindă şi pe alte pieţe. Decizia de a intra pe piaţa din România este motivată de potenţialul uriaş al pieţei. Economia României are o evoluţie pozitivă şi constantă, conform datelor de la Comisia Europeană“, potrivit oficialilor companiei.
 
Biroul de la Bucureşti este condus de Muler Onofrei, cu peste un deceniu de experienţă în domeniu. El a lucrat anterior timp de patru ani ca managing director al operaţiunilor locale ale austriecilor de la Soravia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO