Auto

Divizia locală de transport a grupului spaniol SESE caută 80 de şoferi de autocamion

Divizia locală de transport a grupului spaniol SESE...

Autor: Cristina Roşca

20.09.2019, 00:00 416

Transportatorul rutier de marfă Trans SESE, cu sediul în Cluj-Napoca, subsidiara locală a grupului spaniol SESE, are diponibile în prezent 80 de joburi pentru şoferi de autocamion/maşină de mare tonaj, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj. 

Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 102 mil. lei (22 mil. euro), o pierdere de 2,6 mil. lei (560.000 de euro), având un număr mediu de 286 de angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor. Istoria grupului SESE a început în anul 1965, când Alfonso Sese Tena a pus bazele unei companii de transport în Spania. Compania oferă servicii în domeniul logisticii, pieţei de automotive şi industriei. În prezent, grupul SESE deţine o reţea extinsă în 15 ţări de pe trei continente, peste 9.000 de angajaţi şi aproximativ 3.000 de vehicule, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO