Auto

Ford B-Max de România a început testele în Statele Unite - GALERIE FOTO

Ford B-Max de România a început testele în Statele Unite

Ford B-Max de România a început testele în Statele Unite

Autor: Bogdan Alecu

27.03.2011, 14:41 482

Englezii de la revista auto Car au surprins în statul americanMichigan un Ford Fiesta "înălţat", sub a cărui caroserie se"ascundea" platforma tehnică a lui B-Max, modelul de familie seclasă mică ce va fi produs la Craiova începând cu finele acestuian. Acelaşi tip de test a fost realizat şi de către Renault îanintede lansarea lui Sandero, care iniţial era camuflat într-un Logan cuspatele tăiat dar şi cu Duster.

Primele modele B-Max de teste produse în România vor ieşi pepoarta fabricii de la Craiova în vara acestui an după ce liniile deasamblare pentru acesta au fost deja montate în uzină. Potrivitcelor de la Car Magazine B-Max urmează să fie exportat şi cătrepiaţa din Marea Britanie, dar din vara lui 2012.

Ford B-Max a fost conceput ca un model global, dar nu va ficomercializat în Statele Unite, ci doar în Europa şi Rusia.Principala sa noutate o va reprezenta motorul pe benzină de tipEcoBoost de 1,0 litri şi trei cilindri supraalimentat care va fiprodus tot în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO