Auto

Grupul Filadelfia din Bistriţa a cumpărat 20 de camioane cu 2 mil. euro

Grupul Filadelfia din Bistriţa a cumpărat 20 de...

Autor: Laurentiu Cotu

17.03.2016, 00:05 1134
Grupul de companii Filadelfia din Bistriţa, deţinut de familia Sighiartău, a realizat anul trecut o cifră de afaceri totală de peste 30 mil. euro, mai mult cu 7% faţă de anul anterior, susţinută în principal de divizia de transport al pasagerilor pe rutele interna­ţionale. Cea mai importantă companie a grupului Filadelfia, Tabita Tour, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 14 mil. euro. Gru­pul Filadelfia cu­prinde firme cu activităţi în do­meniile transport rutier de persoane, intern şi inter­na­ţio­nal, service auto, turism, asi­gu­rări, transport de marfă şi con­strucţii.
 
„Transportul de pasageri pe cursele regulate in­ternaţionale deţine ponderea cea mai mare din totalul busi­nessului, de 47%, urmat de tran­sportul de marfă, turism, asigurări şi service. Poşta Tabita Tour, una dintre divizile companiei Tabita Tour, a avut anul trecut o pondere de aproximativ 22% din cifra de afaceri“, a declarat pentru ZF Transilvania Ioan-Eugen Sighiar­tău, directorul general al Filadelfia Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO