Auto

Maşină condusă de un şofer băut s-a răsturnat peste două utilaje grele şi a luat foc, pe A2

Maşină condusă de un şofer băut s-a răsturnat peste...

Autor: Departamentul Corespondenţi

07.04.2019, 15:03 79

O maşină condusă de un şofer băut s-a răsturnat, duminică, peste două utilaje grele de pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa şi a luat foc. Şoferul a fugit de la locul accidentului şi s-a prezentat mai târziu la secţie să spună ce s-a întâmplat.

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, accidentul s-a produs pe Autostrada A2, km 79, calea 1 (Bucureşti-Constanţa), respectiv în zona comunei Dor Mărunt, din judeţul Călăraşi.

„Din relatările celor care asigură paza utilajelor de pe sectorul respectiv de autostradă ( în această perioadă au demarat lucrări de reparaţii ale sistemului rutier), un şofer care se pare că era sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a respectat semnificaţia semnalizării rutiere de deviere a traficului rutier, a intrat prin aceasta, a acroşat finisorul şi s-a răsturnat peste o freză şi un compactor. Şoferul a fost scos din autoturism de cei de la pază şi a fugit, după care autovehiculul a luat foc, apoi incendiul a cuprins şi freza mică şi cilindrul compactor”, au scris reprezentanţii DRDP Constanţa pe pagina lor de Facebook.

Mai târziu, şoferul s-a prezentat la postul de poliţie şi a relatat ce s-a întâmplat.

Oamenii legii fac verificări în acest caz.

Traficul rutier nu a fost afectat din cauza accidentului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO