Auto

Mega Road Trip: Cu Opel Insignia Country Tourer spre izvoarele Dunării

Mega Road Trip: Cu Opel Insignia Country Tourer spre...

Autor: ProMotor

27.09.2014, 11:58 654

E acel timp din an, când jurnaliştii auto se pornesc spre Salonul Auto de la Paris. Aşa cum v-am obişnuit, preferăm ca măcar unii dintre noi să nu luăm avionul, ci maşina. Anul acesta facem un traseu mai şerpuitor: de-a lungul Dunării.

Aşa cum v-aţi obişnuit deja, ProMotor nu merge direct sau doar cu avionul la saloanele auto, ci alege căile cât mai interesante pentru pasionaţii de condus - cele mai frumoase drumuri din Europa. Ei bine, nici acum nu puteam face excepţie, aşa că am luat deja bunul nostru prieten Opel Insignia Country Tourer - un pachebot 4x4 cu aproape 200 CP sub capotă şi transmisie automată - şi ne-am repezit deja în prima etapă a călătoriei noastre, spre Murighiol şi Dunavăţul de Jos, adică în cel mai estic punct de lângă Delta Dunării în care poţi ajunge doar cu maşina, fără a traversa cu bacul.

De aici, plecăm spre izvoarele Dunării, urmând pe cât posibil cursul fluviului care ne-a marcat puternic istoria, parcurgând mai bine de 2500 de km până la Donaueschingen, locul unde două mici râuri formează împreună Dunărea. 

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO