Auto

New Kopel vrea să vândă cel puţin 300 de maşini second prin leasing

New Kopel vrea să vândă cel puţin 300 de maşini...

Autor: Bogdan Alecu

19.06.2015, 00:05 763
Sixt New Kopel SH, divizia de second-hand a grupului New Kopel, are în plan livrarea a „câteva sute” de automobile la mâna a doua în acest an, în sistem leasing, pentru clienţii care nu-şi permit sau nu doresc să cumpere o maşină nouă.
 
„Prin programul de finanţare de maşini second-hand vrem să vindem de ordinul sutelor de unităţi până la finalul anului. În 2014 în medie am vândut 100 de unităţi. Din vânzările actuale, 50% estimăm că vor fi prin programul de finanţare“, a spus Eugen Măciucă, directorul diviziei de second-hand a grupului. În condiţiile în care vânzările se menţin şi anul acesta la o medie de 100 de unităţi pe lună, până la finalul anului cel puţin 300 din total vor fi livrate prin leasing financiar. „Preţul mediu pentru maşinile second-hand vândute de noi este de 5.000 de euro plus TVA. Mai sunt şi flotele din operaţional, maşini de trei-patru mii de euro cu TVA şi se contrabalansează cu cele spre 10.000 de euro“, a spus Eugen Măciucă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO