Auto

Oferta CFR pentru 14 şi 24 februarie: 50% reducere la două bilete pentru acelaşi tren InterRegio

Oferta CFR pentru 14 şi 24 februarie: 50% reducere la...

Autor: Mona Scarisoreanu

10.02.2017, 14:04 144

Reducerea de 50% din tariful biletului întreg este valabilă pentru călătoria la clasa 1 şi a 2-a, se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren InterRegio şi este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR. Oferta este valabilă la trenurile din anexă, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral, se arată într-un comunicat al companiei.

„În gara vieţii opresc multe trenuri. Doar unul este cel al dragostei. Şi chiar dacă pare că acesta nu ne aşteaptă, merită să alergăm după el”, a declarat Iosif Szentes, Directorul General al CFR Călători.

Cuplurile de îndrăgostiţi sunt aşteptate în 14 şi 24 februarie să oprească timpul în loc, imortalizând momente de iubire printr-o fotografie sau printr-o declaraţie la megafonul din Gara de Nord Bucureşti. Fotografiile vor fi reunite în cadrul evenimentului Facebook "Iubeşte şi călătoreşte!".

În plus, în perioada 01-19 februarie se desfăşoară campania „Iubeşte şi călătoreşte cu CFR Călători!“, o campanie de premiere a primelor 50 cupluri care vizitează standul CFR Călători de la Târgul de Turism al României (Pavilionul C5, Standul 62, între 16-19 februarie).

Premiul constă în acordarea unui USB Memory Sticks 16 GB şi a unui pix cu touch screen, personalizate cu sigla CFR Călători (pentru fiecare dintre cei doi).

Informaţii suplimentare despre campanie pe www.cfrcalatori.ro/848

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO