Auto

Piaţa de maşini premium va creşte cu 15% anul acesta. Prognoza Auto Schunn

Piaţa de maşini premium va creşte cu 15% anul acesta....

Autor: ProMotor

12.03.2015, 20:31 398

Piaţa de automobile premium va creşte cu 15% anul acesta, conform prognozei reprezentanţilor Auto Schunn, unul dintre principalii dealeri de Mercedes-Benz din România. Clienţii vor profita din ce în ce mai mult de integrarea europeană

Omul de afaceri Jurgen Schunn, investitorul din spatele reţelei de dealership-uri Auto Schunn, se aşteaptă anul acesta la o revenire a pieţei auto din România si mizează pe o creştere de circa 15%.

„Creşterile în piaţa auto le estimăm la un nivel atrăgător, piaţa totală apreciem că poate  înregistra o creştere de aproximativ 15%, venind să recupereze trendurile negative ale anilor precedenţi. Ritmul economic înregistrat este favorabil creşterii pieţei românesti, fapt ce atrage cu sine nevoia de transport a diferitelor mărfuri precum şi a persoanelor totodată.”

Autovehiculele premium vor urma aceeaşi rată de creştere a vânzărilor, dar este interesant că se aşteaptă şi continuarea investiţiilor companiilor germane din industria auto în România.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO