Auto

ProMotor: Starea drumurilor - Update în timp real, informare, alertare, raportare!

ProMotor: Starea drumurilor - Update în timp real,...

Autor: ProMotor

13.02.2017, 15:02 1440
Decât să căutăm pe Google “startea drumurilor”, “drumuri blocate” sau alte expresii care să ne fie de folos la drum, mai bine dăm jos pe telefon aplicaţia DSU (Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă). Aplicaţia DSU are patru componente şi redăm din descrierea ei direct de pe dsu.mai.gov.ro.
 
1.     Informare – în această secţiune, utilizatorii aplicaţiei vor găsi cele mai noi ştiri din domeniul situaţiilor de urgenţă, direct de la sursă. Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul General de Aviaţie, Serviciile de Ambulanţă, SMURD şi Salvamont vor putea oferi informaţii de interes utilizatorilor aplicaţiei “DSU”. De asemenea, în baza unui parteneriat încheiat cu Agenţia de presă News.ro, în secţiunea News Feed a aplicaţiei “DSU”, vor putea fi citite ştiri de ultimă oră din domeniul situaţiilor de urgenţă sau care au legătură cu acest domeniu.
 
2.     Alertare – este pentru prima dată când o aplicaţie va grupa într-un singur loc toate informaţiile despre situaţiile de urgenţă care apar pe teritoriul României. Alertele meteo, cele de inundaţii, drumuri blocate etc. se vor regăsi în această secţiune. Utilizatorii aplicaţiei “DSU” vor primi push notifications de fiecare dată când apare o alertă în zona lor de interes.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO