Auto

Renault angajează 120 de ingineri în România

Renault angajează 120 de ingineri în România

Autor: Mădălina Dediu Panaete

22.10.2015, 12:15 2059

Renault România intenţionează să recruteze un număr de 120 de ingineri, dintre care 60 debutanţi şi alţi 60 de specialişti în inginerie şi servicii, pentru activităţile derulate în Bucureşti, Titu şi Mioveni.

În plus, compania are 270 de locuri în programul de stagii, pentru studenţi şi masteranzi.

 

Grupul Renault România este prezent cu stand, pentru al optulea an, la cel mai mare târg de carieră la nivel naţional, Angajatori de Top, ediţia de toamnă(Bucureşti, 22-23 octombrie 2015).

 

La această ediţie a târgului, peste 60 de posturi se adresează tinerilor ingineri debutanţi. Aceştia trebuie să fie absolvenţi ai facultăţilor cu profil electronic, electrotehnic, telecomunicaţii, mecanică sau autovehicule rutiere şi să cunoască minim o limbă străină.

Alte 60 de posturi sunt disponibile pentru specialişti. Candidaţii care doresc să aplice trebuie să îndeplinească mai multe cerinţe precum  studii superioare tehnice în domeniul automobilelor sau  experienţă de minim 2 ani în domeniul auto sau conex.

În plus, aceştia trebuie să cunoască una sau mai multe limbi de circulaţie internaţională (engleză, franceză, germană), să aibă cunoştinţe avansate de MS Office, să dea dovadă de capacitate de lucru în echipă şi deschidere către mediul internaţional (multicultural) şi capacitate de comunicare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO