Auto

Rulmenţi Bârlad, avans al afacerilor de 20% în 2015: Sunt foarte multe ţări în care nu am ajuns încă

Mustafa Tunca Dingiloglu, CEO al grupului URB:

Va creşte piaţa Americii, Indiei şi Turciei, acestea sunt principalele noastre pieţe. În Europa, ne propunem să avem vânzări noi către industria constructoare de maşini.

Mustafa Tunca Dingiloglu, CEO al grupului URB: Va creşte piaţa Americii, Indiei şi Turciei, acestea sunt principalele noastre pieţe. În Europa, ne propunem să avem vânzări noi către industria constructoare de maşini.

Autor: Radu Bostan

19.11.2014, 00:08 1093

Rulmenţi Bârlad, cel mai mare angajator privat din judeţul Vaslui, controlat de conglomeratul turc Kombassan, îşi propune să stopeze declinul vânzărilor început în anul 2011 şi să revină pe creştere, cu un ritm anual de 20-25% şi o ţintă a cifrei de afaceri de 55 mil. euro pentru anul viitor.

Managementul turc vede perspective bune pentru activitatea fabricii din Bârlad, fundamentate pe o creştere în ansamblu a pieţei mondiale de rulmenţi, în condiţiile în care peste 95% din producţia companiei merge la export.

„Va creşte piaţa Americii, Indiei şi Turciei, acestea sunt principalele noastre pieţe. În Europa, ne propunem să avem vânzări noi către industria constructoare de maşini“, a spus Mustafa Tunca Dingiloglu, CEO al grupului URB, brand sub care sunt grupate fabricile de rulmenţi din România, Turcia şi Ungaria.

Uzina din Bârlad este cea mai mare din portofoliul grupului, atât ca număr de angajaţi, cât şi ca business. Ţinta pentru acest an este un nivel al afacerilor de 56 milioane de dolari (circa 44 milioane de euro), echivalent cu o creştere de 20% faţă de anul anterior. Conducerea se ocupă în prezent de realizarea bugetului pentru anul viitor şi ia în calcul un avans de 25% al vânzărilor faţă de acest an, către cifra de 55 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO