Auto

S-a topit zăpada - se deschide primul hotel pentru anvelope din România

Autor: Razvan Muresan

15.03.2011, 17:03 118

Bucurestenii care nu au unde sa-si pastreze anvelopele de varasi iarna pot lua in calcul un nou serviciu dedicat depozitariianvelopelor, proprietarii afacerii vizand un volum de peste 30.000de anvelope cazate in 2011, scrie BusinessMagazin.

Principala problema a proprietarilor de masini din Bucurestieste depozitarea in conditii inadecvate climatic a anvelopelor deiarna sau de vara. Peste 60% din anvelope se deterioreaza partialsau total din cauza depozitarii defectuoase. Majoritateaproprietarilor de masini depoziteaza anvelopele in garajeimprovizate, in curte sau in spatiile de depozitare din subsolulimobilelor ceea ce duce inevitabil la deteriorarea starii acestorala peste sase luni de depozitare. Companiile de servisare nu dispunde un spatiu mare si special amenajat climatic pentru depozitare,de aceea cele mai multe anvelope se uzeaza pe perioada depozitarii.Vedeţi care este pretul pedepozitarea timp de 12 luni a patru cauciucuri devara/iarnă pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO