Auto

S-au format coloane de maşini pe DN1 şi pe Autostrada Soarelui

S-au format coloane de maşini pe DN1 şi pe Autostrada...

Autor: Cosmin Pirv

04.06.2023, 12:27 52

Valorile de trafic s-au intensificat şi se circulă în coloană, duminică la prânz, pe DN1 şi pe Autostrada Soarelui, a anunţat Centrul Infotrafic.

Astfel, pe DN 1 Ploieşti – Braşov se circulă în coloană pe sensul de urcare, în zona localităţilor Băneşti (din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste râul Doftana, traficul se desfăşoară pe câte o bandă/sens) şi Comarnic. Trafic intens este semnalat şi pe sensul de coborâre, între staţiunile Predeal şi Buşteni.

Pe Autostrada A2 sensul Bucureşti – Constanţa: se circulă în coloană în zona Feteşti, pe sensul către Capitală, acolo unde, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste braţul Borcea, traficul se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Pentru perioade limitate de timp, în vederea fluidizării, poliţiştii procedează la oprirea circulaţiei pe sensul către litoral, permiţând deplasarea pe două benzi pe sensul către Bucureşti.

Poliţiştii recomandă ca rute alternative:

-Pentru Autostrada A2:

Constanţa - DN 2A - Hârşova - Slobozia - Urziceni - DN 2 – Bucureşti;
A2 Feteşti - DN 3A - Drajna - Lehliu-Gară - DN 3 - Fundulea - Bucureşti;
A2 – Feteşti sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – Bucureşti;
DN 3 Constanţa – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călăraşi – DN 21 Călăraşi – Drajna - A2 Drajna – Bucureşti (sau din municipiul Călăraşi - DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – Bucureşti).

-Pentru DN 1 Bucureşti - Ploieşti – Braşov:

DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – A3 - Bucureşti;
DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – A1 - Bucureşti;
DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte;
DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO