Auto

Trafic restricţionat pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa

Trafic restricţionat pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa

Autor: Gabriel Pecheanu

01.07.2023, 08:22 29

Poliţiştii anunţă că valorile de trafic sunt în creştere pe A2 Bucureşti Constanţa,  în zona localităţii Feteşti, pe sensul către Constanţa, acolo unde, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste braţul Borcea, traficul se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Pe autostrada A2 sensul Bucureşti – Constanţa valorile de trafic sunt în creştere în zona localităţii Feteşti, pe sensul către Constanţa, acolo unde, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste braţul Borcea, traficul se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, transmite Centrul Infotrafic.

Potrivit sursei citate, pentru perioade limitate de timp, pe parcursul zilei, în vederea fluidizării, poliţiştii vor proceda la oprirea circulaţiei pe sensul către Bucureşti, permiţând deplasarea pe două benzi pe sensul către Constanţa.

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO