Auto

Uber este disponibil de astăzi şi la Iaşi, al cincilea oraş din România inclus în reţea

Uber este disponibil de astăzi şi la Iaşi, al cincilea...

Autor: Roxana Rosu

24.02.2019, 08:03 8906

Aplicaţia Uber este disponibilă de astăzi şi în Iaşi, al cincilea oraş din România inclus în reţea, după Bucureşti, Cluj, Braşov şi Timişoara, serviciul de transport având un tarif de bază de 2 lei şi un preţ pe kilometru de 1,8 lei.

Utilizatorii care nu au încercat serviciul până acum vor beneficia de prima călătorie gratuită în limita a 10 lei, dacă îşi vor crea un cont Uber şi vor folosi codul promoţional HelloIasi.

”Suntem bucuroşi să lansăm serviciul în Iaşi, al cincilea oraş din România în care Uber este disponibil. Iaşi a ales Uber în aceeaşi măsură în care Uber a ales Iaşi - mii de ieşeni au deschis aplicaţia cel puţin o dată în ultimele şase luni. Astăzi, oraşul Iaşi se alătură altor zeci de oraşe europene care au Uber - Paris, Londra, Berlin, Praga, Amsterdam, Lisabona, Varşovia şi multe altele. Ne dorim ca Uber să devină un partener al autorităţilor locale pentru a rezolva problema traficului aglomerat, pentru a reducere poluarea dar şi pentru a face din Iaşi un oraş mult mai prietenos cu turiştii” a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber, România

Pentru a avea acces la Uber, clienţii trebuie să descarce aplicaţia pe telefon şi să creeze. Plata călătoriei se face în numerar sau electronic. După finalizarea cursei, clientul primeşte un e-mail cu o chitanţă electronică, iar din contul său poate descărca factura fiscală.

Tariful minim este de 7 lei şi tot 7 lei este tariful de anulare, dacă pasagerul anulează cursa după 2 minute de la comandă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO