Auto

Unul dintre cei mai promiţători ingineri auto români a fost schimbat de la Centrul de inginerie Renault

Foto: Sorin Buşe

Foto: Sorin Buşe

Autor: Dana Ciriperu

06.04.2015, 13:45 2569

Centrul de inginerie Renault Technologie Roumanie (RTR), în care lucrează peste 2.100 de angajaţi la Bucureşti, Titu şi Mioveni, are de la începutul acestei luni un nou director general în persoana francezului Pascal Candau, 53 de ani, au anunţat reprezentanţii grupului.

Sorin Buşe, care a deţinut această funcţie din 2010 până în prezent va prelua alte misiuni în cadrul grupului, însă reprezentanţii Renault nu au precizat ce mandat va primi mai departe executivul român.

„Mă bucur să revin la RTR, de această dată în calitate de director general. De la plecarea mea din România acum doi ani, am rămas conectat la activitatea RTR prin funcţia de inginer şef pe gama Entry”, a spus Candau.

Pascal Candau şi-a început cariera la Renault, în 1987,  iar în 2012, a venit în România, ca director adjunct al RTR, responsabil pentru direcţia Inginerie Vehicul. Din 2013 este inginer şef pentru segmentul Entry, la Technocentre, în Franţa.

Foto: Pascal Candau

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO