Auto

UPS a numit o româncă la conducerea operaţiunilor din Ungaria, Grecia, România şi Slovenia: Daniela Constantinescu va coordona cele patru pieţe din biroul central de la Budapesta

UPS a numit o româncă la conducerea operaţiunilor din...

Autor: Roxana Rosu

15.09.2022, 12:10 297

Compania de logistică şi curierat UPS a numi-o pe Daniela Constantinescu în funcţia de Country Manager pentru Ungaria, Grecia, România şi Slovenia (HUGRROSI), noul manager urmând să aibă biroul la Budapesta.

Ea îi va raporta lui Kim Ruymbeke, preşedinte pentru Europa de Est.

Daniela Constantinescu va fi responsabilă de operaţiunile din patru ţări care se numără printre pieţele de logistică cu cea mai rapidă creştere din Europa.

„De-a lungul carierei mele profesionale am acceptat multe provocări şi roluri, atât în interiorul, cât şi în afara UPS. Am muncit din greu, ghidându-mă mereu după principiul «nemulţumirii constructive» şi consider că nu am atins perfecţiunea în activitatea mea", a declarat Daniela Constantinescu, odată cu numirea în noua poziţie.

Ea are experienţă de peste 20 de ani în finanţe şi contabilitate şi s-a alăturat echipei UPS în anul 2007 în poziţia de Director Financiar al sucursalei din România, ulterior având alte funcţii de conducere. De asemenea, a fost responsabilă de operaţiunile financiare ale companiei în Ungaria timp de un an şi jumătate.

UPS a intrat pe piaţa din România în 1990, iar în prezent oferă servicii şi conexiuni la reţeaua globală UPS din aeroporturile din Cluj-Napoca, Bucureşti-Otopeni şi Timişoara. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO