Auto

Valori de trafic în creştere pe A2 Bucureşti - Constanţa din cauza lucrărilor la podul peste Borcea

Valori de trafic în creştere pe A2 Bucureşti -...

Autor: Laura Buciu

02.07.2023, 12:38 121

Valorile de trafic sunt în creştere, duminică după-amiaza, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul spre Capitală, în zona Feteşti, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste braţul Borcea.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic au început să crească pe autostrada A2 sensul Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală, în zona localităţii Feteşti, judeţul Ialomiţa, acolo unde, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste braţul Borcea, traficul se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Începând cu ora 11:15, pentru perioade limitate de timp, pe tot parcursul zilei, când se va impune, poliţiştii opresc circulaţia pe sensul către Constanţa, permiţând deplasarea pe două benzi pe sensul către Bucureşti, pentru fluidizarea traficului.

Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să circule cu multă atenţie, asigurându-se foarte bine înainte de schimbarea benzii, să mărească distanţa de siguranţă între vehicule şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO