Bănci și Asigurări

ASF l-a aprobat pe Virgil Şoncutean pentru un nou mandat la conducerea Allianz-Ţiriac

Virgil Şoncutean, directorul general al Allianz-Ţiriac

Virgil Şoncutean, directorul general al Allianz-Ţiriac

Autor: Mircea Nica

21.07.2022, 00:03 134

Virgil Şoncutean, directorul general al Allianz-Ţiriac, rămâne în continuare la cârma asigurătorului după ce Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) l-a aprobat pentru un nou mandat, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii ASF.

Autoritatea de Supraveghere a transmis că a autorizat aprobarea lui Virgil Vasile Şoncutean „pentru un nou mandat în funcţia de director general la societatea Allianz-Ţiriac Asigurări“.

Decizia ASF vine după ce recent Consiliul de administraţie al Allianz-Ţiriac l-a nominalizat pe Şoncutean pentru al treilea mandat la conducerea asigurătorului, având deja aproape 6 ani în această poziţie. Virgil Şoncutean s-a alăturat echipei Allianz-Ţiriac în anul 2001 pe poziţia de traininig manager. După 2 ani şi trei luni, el a devenit regional sales manager până în anul 2006, ulterior fiind responsabil de un program denumit Sales OPEX (Sales Operational Excellence).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO