Bănci și Asigurări

Cum atacă Exim Banca Românească piaţa creditării retail? Lansează credite de nevoi personale pentru persoane fizice cu o dobândă fixă de 8,75%, redusă cu 2,25 puncte procentuale faţă de dobânda fixă standard. Oferta este valabilă până în 29 februarie 2024

Cum atacă Exim Banca Românească piaţa creditării...

Autor: Claudia Medrega

04.12.2023, 12:54 767

Persoanele fizice au posibilitatea de a accesa, până pe 29 februarie 2024, de la Exim Banca Românească credite de nevoi personale cu o dobândă fixă de 8,75%, redusă cu 2,25 puncte procentuale faţă de dobânda fixă standard.

Această campanie promoţională prin care creditele de consum cu dobândă fixă  sunt disponibile cu o dobândă redusă a fost lansată de Exim Banca Românească din 1 Decembrie.

Suma maximă care poate fi obţinută este de 150.000 de lei, iar perioada maximă de creditare este de 5 ani.

Spre exemplu, pentru un client care alege să îşi încaseze salariul în cont la Exim Banca Românească şi optează pentru un credit de 50.000 de lei, pe o perioadă de 5 ani şi rambursare în rate egale, DAE este de 9,33%, iar valoarea ratei lunare este de 1.031,86 lei.

Printre avantajele oferite, Exim Banca Românească mai menţionează faptul că pentru fondurile acordate nu este necesară justificarea utilizării, creditul poate fi obţinut simplu şi rapid, fiind nevoie doar de actul de identitate şi acordul ANAF, faptul că împrumutul poate di accesat fără garanţie imobiliară, creditul poate fi utilizat şi pentru refinanţare, iar solicitantul primeşte răspuns pe loc  pentru suma maximă ce poate fi obţinută.

Exim Banca Românească este o bancă universală 100% românească, aflată în top 10 cele mai mari instituţii de cre­dit după active. Banca oferă clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă largă de produse şi servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora.

Exim Banca Românească operează o reţea naţională de distribuţie de 83 de sucursale şi 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, reţea care îi permite să fie aproape de clientela de retail şi corporate şi să implementeze diverse programe de dezvoltare româneşti şi europene.

În plus, pentru că acţionează ca agent al statului pe piaţa de garanţii şi asigurări, Exim Banca Românească este unul dintre instrumentele prin care fondurile publice, puse la dispoziţie de statul român, susţin dezvoltarea durabilă a economiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO