Bănci și Asigurări

Austriecii, în chirie la români: BCR îşi concentrează birourile în clădirea The Bridge, deţinută de Pavăl Holding, şi vor renunţa la birourile din Bucharest Business Garden

Austriecii, în chirie la români: BCR îşi...

Autor: Bogdan Alecu

15.12.2022, 09:30 7189

BCR a semnat pentru cei aproape 20.000 mp din The Bridge în primăvara anului 2016 atunci când prima clădire din proiect era încă în construcţie. Odată cu extinderea vor ajunge la peste 25.000 mp închiriaţi.

Banca Comercială Română (BCR), deţinută de grupul austriac Erste, va extinde cu 5.000 mp birourile din proiectul The Bridge de la Orhideea şi va renunţa la birourile din Bucharest Business Garden, potrivit unor date din piaţa imobiliară.

Proiectul The Bridge, deţinut de Pavăl Holding, devine astfel singurul sediu al BCR din Bucureşti.

Până la închiderea ediţiei Pavăl Holding şi BCR nu au oferit niciun punct de vedere. Spaţiul închiriat de către BCR în Business Garden Bucharest a fost predat la începutul anului 2020 şi este folosit de către chiriaş, potrivit reprezentanţilor Vastint, compania suedeză care deţine proiectul de birouri. După preluarea acestuia, pre­zenţa la birou a fost direct corelată cu evoluţia măsurilor luate în pandemie de către autorităţi şi politicile interne ale chiriaşului din punctul de vedere al muncii de la birou faţă de la distanţă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO