Bănci și Asigurări

Avocaţii de la PeliPartners au asistat Anchor, proprietarul centrelor comerciale Bucureşti Mall şi Plaza România, în obţinerea unei finanţări de 80 mil. euro de la Banca Transilvania

Carmen Peli, Partner, PeliPartners

Carmen Peli, Partner, PeliPartners

Autor: Cristina Bellu

14.03.2022, 14:50 202

Firma de avocatură PeliPartners a asistat Anchor Grup, proprietarul centrelor comerciale Bucureşti Mall şi Plaza România, în contractarea unui credit de 80 mil. euro de la Banca Transilvania, necesar finanţării activităţilor sale de retail si office din România.

Echipa coordonată de Carmen Peli (Partner) şi care i-a inclus pe Delia Lepădatu (Senior Associate), Delia Catrina (Associate) şi Ciprian Neagu (Associate), a lucrat la adaptarea contractului de credit pe standard LMA prin alinierea acestuia la modelul de business al clientului, şi a oferit asistenţă pe parcursul negocierii documentelor de finanţare, precum şi pentru perfectarea tranzacţiei.

„Tranzacţia reprezintă o nouă adiţie la portofoliul nostru de finanţări în domeniul imobiliar”, spune Carmen Peli, Partner la PeliPartners.

Anchor Grup a investit, din 2013 încoace, peste 16 milioane de euro în cele două centre comerciale din Capitală.

În septembrie 1999 se deschidea Bucureşti Mall, în zona Vitan, un proiect de 40.000 de metri pătraţi. Cinci ani mai târziu, al doilea centru comercial modern de pe piaţa locală îşi deschidea uşile, tot sub egida Anchor Group. Era vorba de Plaza România. Între timp, în mai bine de două decenii, România a ajuns la peste 130 de malluri.

Portofoliul Anchor Grup include, de asemenea, clădirile de birouri Anchor Plaza, Plaza România Offices şi Metropol Plaza, care se află încă în lucru, precum şi proiectele rezidenţiale InCity Residences, Pallady Towers şi Select Residences.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO