Bănci și Asigurări

Banca Naţională scoate la concurs un post de asistent director

Banca Naţională scoate la concurs un post de asistent...

Autor: Liviu Popescu

14.09.2015, 00:00 402

BNR, în cadrul căreia lucrează aproximativ 1.900 de persoane, scoate la concurs un post de asistent director cu contract pe durată nedeterminată. Printre atribuţiile unui asistent director se numără redactarea unor documente specifice, atât în limba română, cât şi în limba engleză, întocmirea situaţiei administrative aferente direcţiei (prezenţă lunară, concedii de odihnă, deplasări), dar şi îndeplinirea activităţilor zilnice de secretariat. Cei care doresc să aplice trebuie să aibă studii absolvite cu examen de licenţă, cunoştinţe în domeniul utilizării calculatorului şi să cunoască  limba română şi limba engleză.

Documentele necesare înscrierii trebuie trimise pe site-ul de recrutare al instituţiei până pe 22 septembrie. Cheltuielile cu personalul în cadrul BNR au fost în 2014 de 277 de mil. lei, în creştere cu 7% faţă de perioada similară a anului 2013, potrivit raportului anual. Astfel, salariul mediu net în cadrul Băncii Naţionale a fost de circa 6.600 de lei în 2014, suma rezultând din împărţirea cheltuielilor cu personalul la numărul de angajaţi şi scăderea din suma rezultată a taxelor, impozitelor şi contribuţiilor. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO