Bănci și Asigurări

Băncile nu lucrează cu publicul luni, în a doua zi de Paşte

Băncile nu lucrează cu publicul luni, în a doua zi de Paşte

Autor: Mihaela Claudia Medrega

13.04.2012, 00:02 407

Băncile nu vor lucra cu publicul a doua zi de Paşte, luni, 16 aprilie, însă multe dintre ele vor avea program standard astăzi şi marţi.

BCR informează că unităţile teritoriale de retail, inclusiv cele care îşi desfăşoară activitatea în malluri şi centre de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul luni, 16 aprilie. Însă, vineri şi sâmbătă unităţile BCR lucreză cu program normal. Unităţile BRD-SocGen nu vor avea program de lucru în zilele de duminică, 15 aprilie, şi luni, 16 aprilie 2012.

Excepţie vor face agenţiile din incinta supermarketurilor, care vor funcţiona potrivit programului specific fiecărui magazin, precum şi unitatea din Aeroportul Henri Coandă (Visa Tax). Zilele de 15 şi 16 aprilie 2012 sunt nelucrătoare în unităţile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru Direcţia Call Center, cu excepţia unităţilor din cadrul hipermarketurilor şi a mallurilor.

De asemenea, agenţiile care au program în mod obişnuit sâmbăta nu vor lucra cu publicul în data de 14 aprilie, cu excepţia agenţiilor din hipermarketuri şi malluri. Pe perioada sărbătorilor de Paşte, reţeaua de unităţi Bancpost va fi închisă doar luni, 16 aprilie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO