Bănci și Asigurări

BCR incearca sa atraga economiile IMM-urilor

08.05.2008, 19:23 13

BCR incearca sa atraga IMM-urile si pe partea de economisire, oferind in cadrul unei promotii dobanzi la depozite cu 2,5 puncte procentuale peste nivelul standard.
"Clientii pot obtine un randament mai mare in cazul depunerii unei sume ce plaseaza depozitul intr-o transa valorica superioara", a declarat Daniel Cetateanu, director executiv al Directiei Intreprinderi Mici si Mijlocii.
Pentru depuneri in contul Ideal BCR dedicat IMM-urilor, cuprinse intre 40.001 si 70.000 de lei, banca plateste o dobanda de 7% pe an. Dobanda creste cu un punct, la 8% pe an, pentru sume cuprinse intre 70.001 si 100.000 de lei, respectiv la 9% pentru depuneri peste acest nivel. Pentru depozitele in euro dobanda urca de la 3% pana la 4%, depunerea minima fiind de 15.000 de euro.
Piata IMM-urilor a intrat in atentia bancherilor in urma cu aproape trei ani. De atunci, mai multi jucatori din sistem au lansat produse specializate pentru firmele de mici dimensiuni incercand sa castige cota pe aceasta piata, insa in general ofertele au fost centrate pe partea de finantare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO