Bănci și Asigurări

BCR oferă prin platforma George posibilitatea încheierii online a asigurării facultative a locuinţei emisă de Omniasig Vienna Insurance Group, potenţialii clienţi urmând să primească cadou asigurarea obligatorie PAD

BCR oferă prin platforma George posibilitatea...

Autor: Cristina Bellu

06.10.2022, 00:04 169

BCR continuă să adauge noi servicii ecosistemului digital George, astfel că, începând din septembrie, în magazinul online este disponibilă o poliţă de asigurare facultativă a locuinţei, emisă de Omniasig Vienna Insurance Group. 

În perioada 21 septembrie - 20 decembrie 2022, orice client care îşi va încheia asigurarea facultativă în George va primi automat, din partea băncii, o poliţă obligatorie PAD pentru un an, în valoare de 20 euro, dacă pentru locuinţă nu este emisă deja o poliţă PAD, spun reprezentanţii BCR.

Principalele riscuri pe care asigurarea emisă de Omniasig le acoperă sunt avarii provocate de incendii; avarii produse de fenomene atmosferice; furtul bunurilor asigurate precum şi avariile produse de apa din conducte şi refulare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO