Bănci și Asigurări

Cătălin Vasile este noul Chief Sales Officer al NN România, unul dintre principalii jucători din piaţa asigurărilor de viaţă şi pensii private. El îl înlocuieşte pe Juan Canellas Balanza, care a preluat poziţia de Head of Distribution International în cadrul NN Group, după cinci ani petrecuţi în echipa de conducere a NN din România

Cătălin  Vasile, noul Chief Sales Officer al NN România: Consolidarea ecosistemului digital este un pilon cheie în strategia NN, prin care continuăm să oferim celor aproximativ 2,3 milioane de clienţi de asigurări şi pensii private o experienţă simplă şi rapidă în interacţiunea cu produsele de asigurare şi pensie privată.

Cătălin Vasile, noul Chief Sales Officer al NN România: Consolidarea ecosistemului digital este un pilon cheie în strategia NN, prin care continuăm să oferim celor aproximativ 2,3 milioane de clienţi de asigurări şi pensii private o experienţă simplă şi rapidă în interacţiunea cu produsele de asigurare şi pensie privată.

Autor: Cristina Bellu

10.04.2023, 10:32 371

NN România, unul dintre principalii jucători din piaţa asigurărilor de viaţă şi pensii private, l-a numir pe Cătălin Vasile în rolul de Chief Sales Officer începând cu luna mai 2023. El îl înlocuieşte pe Juan Canellas Balanza, care a preluat poziţia de Head of Distribution International în cadrul NN Group, după cinci ani petrecuţi în echipa de conducere a NN din România. 

„Consolidarea ecosistemului digital este un pilon cheie în strategia NN, prin care continuăm să oferim celor aproximativ 2,3 milioane de clienţi de asigurări şi pensii private o experienţă simplă şi rapidă în interacţiunea cu produsele de asigurare şi pensie privată“, spune Cătălin Vasile. 

De-a lungul carierei, Cătălin Vasile s-a implicat în dezvoltarea operaţiunilor şi digitalizarea proceselor de vânzări în companii precum ING Bank, Trend Consult şi mindit.io, contribuind la construirea de noi capabilităţi de vânzare, la transformarea distribuţiei şi la îmbunătăţirea experienţei clienţilor. Cătălin Vasile este absolvent al Facultăţii de Matematică şi Informatică şi a urmat un MBA în cadrul Bucharest School of Management. Totodată, s-a implicat de-a lungul timpului în multiple iniţiative de impact desfăşurate de organizaţii precum Startarium sau Asociaţia Naţională a Vânzătorilor Profesionişti.

NN România este parte din NN Group, companie de servicii financiare cu o istorie de mai bine de 175 de ani la nivel internaţional şi o prezenţă puternică în 11 ţări, având în total peste 16.000 de angajaţi şi peste 20 milioane de clienţi. NN este prima companie internaţională de asigurări de viaţă care a intrat pe piaţa din România, în 1997, iar de aproape 16 ani activează şi pe segmentul pensiilor private, fiind lider pe pieţele de profil. Totodată, NN s-a extins în ultimii ani în România şi pe segmentele asigurărilor de sănătate şi de locuinţă. În prezent, NN are 500 de angajaţi şi 1.600 de consultanţi financiari şi manageri în forţa de vânzări şi susţine peste 2,3 milioane de clienţi de asigurări şi pensii, un sfert din populaţia activă a României. NN Group este listat la bursa Euronext Amsterdam din 2014.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO