Cea mai mare daună plătită de Omniasig în S1/2018 a fost de 6,5 milioane de lei şi a acoperit un accident care a avut loc în Franţa

21 sep 2018 Autor: Anelis Baciu

Omniasig, al treilea cel mai marea asigurător local pe segmentul poliţelor generale, a plătit clienţilor în prima jumătate a acestui an despăgubiri în valoare de peste 306 milioane de lei, iar cea mai mare daună a însumat circa 6,5 milioane de lei, fiind plătită în baza unei poliţe auto obligatorii (RCA). Despăgubirea a acoperit vătămările corporale grave produse unui conducător de scuter într-un accident care a avut loc în Franţa. 

Asigurările RCA dau cele mai mari dureri de cap asigurătorilor, pe acest segment fiind înregistrate cele mai mari despăgubiri. Totodată, frecvenţa acestor daune este semnificativă. De altfel, în cazul Omniasig cele mai mari patru despăgubiri plătite de companie în prima jumătate a acestui an au fost pe segmentul RCA. Toate aceste daune au avut loc în străinătate. 

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.09.2018

 
Cuvinte cheie:
crestere
, omniasig
, daune
, accident
, acoperire
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide