Bănci și Asigurări

CEC Bank adoptă o soluţie prin care clienţii băncii pot retrage numerar fără card de la bancomate utilizând un cod QR

CEC Bank adoptă o soluţie prin care clienţii băncii...

Autor: Cristina Bellu

15.01.2024, 10:36 659

CEC Bank continuă procesul de modernizare şi digitalizare, dezvoltând noi funcţionalităţi în cadrul aplicaţiei de mobile banking. Astfel, clienţii băncii pot retrage numerar fără card de la bancomate utilizând un cod QR (cod de retragere). 

„Retragerea de numerar fără cardul bancar de la ATM/MFM se face prin generarea din CEC app a unui cod QR (cod de retragere). Retragerile de numerar se pot face atât din conturile curente standard cât şi din conturile de card. Acţiunea presupune parcurgerea unor paşi în MB, urmată de scanarea codului QR la un echipament ATM/MFM din reţeaua CEC Bank“, explică Mugur Podaru, director Direcţia Operaţiuni la Distanţă la CEC Bank. 

Potrivit acestuia, noua funcţionalitate simplifică relaţia clienţilor cu banca, asigurând fluxuri rapide, economie de timp şi procesare rapidă. 

„Pe lângă faptul că ai acces la banii tăi fără utilizarea cardului din plasticul tradiţional, poţi trimite codul QR şi altcuiva care să retragă banii de la unul din echipamentele băncii“, adaugă Mugur Podaru. 

Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi cu active de 69,08 miliarde lei, la sfârşitul primului semestru al anului 2023.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO