Bănci și Asigurări

Cele mai amuzante replici de pe Facebook ale clienţilor ING care nu şi-au putut folosi cardurile

Cele mai amuzante replici de pe Facebook ale clienţilor...

Autor: Adelina Mihai

12.09.2016, 00:06 65044

O parte dintre clienţii ING Bank care nu şi-au putut folosi ieri cardurile din cauza unor erori ale sistemului de stocare a datelor băncii au folosit pagina de Facebook a băncii (ING Web Cafe) pentru a-şi exprima nemulţumirile într-un mod mai amuzant. ZF a centralizat o parte dintre comentariile clienţilor:

 

►Mihai Ghiţă Dragă ING, de la orele 15:00 sunt blocat în restaurantul Carul cu Bere pentru că nu a funcţionat cardul. Iniţial am sperat că se va remedia problema repede, aşa că am mai comandat ceva de băut. 9 ore mai târziu am băut 6 beri, o sticlă de vin, o vodkă, ceva tărie şi am impresia că mi-am îmbunătăţit radical mişcările la dans. Rugămintea mea e să ţineţi sistemul căzut până mâine dimineaţă ca să am o scuză plauzibilă. Mersi mult!

►Cristina Avram Bună! Suntem trei fete cu banii pe carduri ING. Ne gândeam să ieşim în seara asta în Centrul Vechi, dar planurile ne-au fost date peste cap când una dintre noi a trebuit să îşi lase cumpărăturile la casă la Mega Image, iar cealaltă a trebuit să se caute de nişte bani la Auchan AFI. Dragă ING, nouă cine ne plăreşte alcoolul diseară? În replică, Florin Tirca i-a răspuns:  Găsiţi şi voi un băiat cu card la BCR.

►Andrei Tănase (referitor la faptul că pentru unii clienţi funcţiona aplicaţia Home Bank a ING, iar pentru alţii nu): E ca la prima întânire, te uiţi, da’ nu pui mâna :))

►Edi Gora Cel mai tare mi se pare bannerul din top-ul paginii „Primeşti banii pe loc, nu pe adeverinţă”. Nu v-ar fi ruşine, mai am fix 21 de lei în buzunar, nici de o shaorma nu-mi ajung. În replică, mai mulţi utilizatori i-au răspuns: Gabriel Constantin: Este în Regie cu 5 lei! Malanciuc Cosmin: Eu am avut 25. Mi-a ajuns. Hahahahaha Marius Gont :12 lei la 1 mai :))

►Florin Druga E ok. Prietenii au fost aproape şi m-au ajutat să trec peste acest moment greu din viaţa mea. Am mâncat şi am băut pe gratis. Mulţumesc ING!

►Paul Stencoane ING ţine la economiile oamenilor, altfel câţi bani am fi cheltuit sâmbăta asta dacă am fi putut...

►Radu Bogdan Eu era să fiu arestat în Rusia pentru că nu puteam să plătesc consumaţia la restaurant ... şi deja devenea suspect. Însă au reuşit (ING) să trimită pe cineva să îmi plăteasca nota, ceea ce mi se pare chiar frumos din partea lor. Deşi a fost ideea mea ! Oricum, felicitări ING şi să nu se mai repete!

► Mihai Ilaş: Am vrut sa aplic la un job la voi săptămâna asta dar nu am putut trece de primul pas de pe taleo-ul vostru. E instalat pe acelaşi server care a picat

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO