Bănci și Asigurări

Clienţii Alpha Bank Romania îşi pot deschide un cont 100% online, fără video-interviu, prin noua platformă de digital onboarding

Clienţii Alpha Bank Romania îşi pot deschide un cont...

Autor: Roxana Rosu

16.05.2023, 10:43 161

Clienţii Alpha Bank Romania îşi pot deschide un cont 100% online, fără video-interviu, prin noua platformă de digital onboarding.

Primul produs disponibil este pachetul Alpha Online, care conţine un cont curent în lei, online banking şi card de debit.

Totodată, prin online banking, clienţii au acces la produsele de economisire ale băncii, cu dobânzi între 7,10 - 7,40% pentru lei şi 2,30 - 3,30% pentru euro, la depozite pe 12 luni.

“Prin platforma de digital onboarding le oferim clienţilor o modalitate simplă, sigură şi rapidă de a începe o relaţie avantajoasă cu Alpha Bank. Clienţii îşi pot muta economiile „la mai bine” în câţiva paşi simpli, fără hârtii, fără să caute loc de parcare, fără să se învoiască de la serviciu pentru a se adapta programului de lucru din sucursale. Contul poate fi deschis de oriunde, printr-o simplă vizită pe website-ul băncii. Este nevoie doar de cartea de identitate, iar procedura de urmat este una foarte prietenoasă. Nu trebuie nici măcar să aştepţi la coadă pentru a intra în dialog video cu un reprezentant al băncii. Semnarea documentelor se face digital şi toată corespondenţa se livrează prin e-mail.

Accesul la online banking se acordă pe loc şi odată cu el clienţii au la îndemână o gamă variată de soluţii de economisire la dobânzi atractive”, a declarat Florin Brănici, Director Digital Banking şi Canale Alternative, Alpha Bank Romania.

Platforma tehnică permite identificarea persoanelor la distanţă cu ajutorul elementelor biometrice, verificarea documentelor de identitate şi semnarea electronică a documentelor.

După finalizarea interacţiunii online, toate informaţiile şi documentele necesare (informaţii cont, termeni contractuali etc.) sunt distribuite prin intermediul e-mailului sau prin SMS. Accesul la cont prin online banking se acordă instant, iar cardul de debit se livrează prin curier în maximum două zile lucrătoare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO