Bănci și Asigurări

Compania de recuperare de creanţe Intrum Debt Finance pleacă din România. DDM Invest III vrea să preia un portofoliu de creanţe de la Intrum, tranzacţia fiind pe masa Consiliului Concurenţei

Compania de recuperare de creanţe Intrum Debt Finance...

Autor: Mircea Nica

21.08.2023, 00:04 326

DDM Invest III, companie care face parte din Grupul DDM, investitor multinaţional, vrea să preia un portofoliu de creanţe de la Intrum Debt Finance, o companie de recuperare de creanţe, tranzacţia fiind deja în analiză la Consiliul Concurenţei, potrivit informaţiilor publicate de Consiliului Concurenţei. 

Instrum România este o companie de cumpărare de portofolii neperformante şi de recuperare de creanţe care achiziţionează credite neperformante aferente cardurilor de credit, cardurile de debit şi împrumuturilor, facturi de utilităţi ce au depăşit data scadentă sau facturi de telefonie mobilă. 

„Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care DDM Invest III preia un portofoliu de creanţe de la Intrum Debt Finance AG. Intrum Debt Finance AG este o companie care face parte din Grupul Intrum, activ în domeniul serviciilor de gestionare a creditelor“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO