ZF 24

ZF Live. Cătălin Neagu, managing director la Intrum România: „Investim circa 10-12 mil. euro anual, vrem să aducem în România serviciile noi care sunt în alte ţări“

Autor: Miruna Diaconu , Cristian Hostiuc

24.02.2020, 19:55 439

♦ Intrum România vrea să implementeze servicii digitale unde creditorii şi debitorii pot vedea în timp real starea exactă a debitelor, rapoarte, informaţii.

Cătălin Neagu, managing director al Intrum România, companie de credit management şi recuperare de creanţe, spune că anual investiţiile din cadrul companiei se ridică la peste 10-12 mil. euro (echivalentul a circa 50 mil. lei), atât pentru resursa umană, cât şi pentru ceea ce înseamnă tehnologizare. Intrum România a avut o creştere a afacerii în 2019, ajungând la o cifră de afaceri de peste 40 mil. lei, cu circa 4 mil. lei profit.

„Investim peste 10-12 mil. euro pe an, ne dorim să putem să investim mult mai mult, ne dorim ca în România să putem să livrăm acele servicii destul de noi care sunt în grupul Intrum“, spune Cătălin Neagu, managing director la Intrum România, în cadrul emisiunii de business ZF Live. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO