Bănci și Asigurări

Compania de software Life is Hard investeşte 14,8 mil. lei în dezvoltarea platformei de brokeraj 24Broker

Compania de software Life is Hard investeşte 14,8 mil....

Autor: Mircea Nica

11.10.2021, 00:00 561

Compania de software Life is Hard (LIH) a semnat un contract de finanţare UE, care vizează investiţii în dezvoltarea platformei 24Broker, bazate pe big data şi are o valoare totală de 14,8 mil. lei, din care 10,1 mil lei este finanţare nerambursabilă, potrivit infomraţiilor transmise de reprezentanţii companiei.

„Ne-am propus consolidarea capabilităţilor Life is Hrd pe zona de digitalizare, iar platforma 24broker este un proiect strategic pentru creşterea companiei în următorii 5 ani. Prin integrarea unor tehnologii de ultimă generaţie din domeniul inteligenţei artificiale, platforma va veni cu o serie de inovaţii tehnologice inedite pentru industria de asigurări şi în special pentru piaţa de brokeraj în asigurări din zona Sud Est Europeană“, menţionează Cătălin Chiş, preşedinte al Consiliului de Administraţie LIH.

Pentru definirea algoritmilor şi modelelor de analiză predictivă de care are nevoie platforma de brokeraj, Life is Hard va colabora cu o echipă de cercetători ştiinţifici de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Life is Hard este unul dintre cei mai importan˛i furnizori de solu˛ii pentru proiecte smart city, de˛ine cea mai utilizat„ platform„ de brokeraj “n asigur„ri din Rom‚nia ñ 24broker ñ ∫i un portofoliu propriu de solu˛ii adresate segmentului IMM.

24Broker este o aplicaţie destinată brokerilor din industria de asigurări, folosită drept instrument digital în gestionarea informaţiilor privind partenerii, poliţele de asigurare, agenţii şi activităţile pe care le derulează. Platforma le oferă utilizatorilor acces facil, centralizat la informaţii pe care le utilizează şi le facilitează managementul tuturor operaţiunilor derulate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO