Cornel Coca Constantinescu, vicepreşedintele ASF: 100.000 de şoferi au cumpărat RCA cu decontare directă. Sper ca până la finalul anului decontarea să fie gratuită

29 mar 2018 Autor: Anelis Baciu

În România circa 5 milioane de şoferi încheie poliţa RCA, ceea ce înseamnă că numărul şoferilor care au optat pentru clauza de decontare directă ajunge la circa 2% din totalul clienţilor.

Aproximativ 100.000 de şoferi au achiziţionat clauza de decontare directă atunci când au încheiat poliţa de asigurare auto obligatorie (RCA) şi pot beneficia astfel de despăgubire de la propriul asigurător RCA în cazul în care sunt loviţi în trafic de alţi şoferi, a spus Cornel Coca Constantinescu, vicepreşedintele Autorităţii de Supra­ve­ghere Financiară (ASF), prezent ieri la conferinţa anuală a asociaţiei profesionale a brokerilor - UNSICAR.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.03.2018

 
Cuvinte cheie:
soferi
, rca
, decontare
, constantinescu
, vicepresedinte
, cumparare
, gratuit
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide