Bănci și Asigurări

Creştere de salarii la ING începând de anul viitor: ING România anunţă majorarea salariului brut al angajaţilor săi

Creştere de salarii la ING începând de anul viitor:...

Autor: Dragoş Dinu

19.12.2017, 18:45 1452

ING România anunţă, printr-un comunicat de presă, că va transfera beneficiul obţinut de companie în urma reducerii taxelor angajatorului în creşterea salariului brut al angajatului, ca răspuns la modificările aduse Codului Fiscal în ceea ce priveşte impozitul pe venit şi contribuţiile sociale.

„În centrul filosofiei noastre de business sunt oamenii: transformăm bankingul pentru optimizarea experienţei clienţilor noştri şi transformăm organizaţia pentru bunăstarea oamenilor noştri. Echipa noastră este cea care construieşte ING în România în fiecare zi, prin urmare, am optat in favoarea revizuirii salariului brut, considerand ca este solutia care protejeaza cel mai bine interesul oamenilor din ING” spune Patricia Andrei, Head of HR.

În studiul „Cei mai admiraţi angajatori” realizat de Catalyst în prima jumătate a acestui an, ING a fost clasat pe locul I în sectorul financiar-bancar şi pe locul 18 la nivel naţional.

ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară globală care oferă servicii bancare unui număr de peste 34 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări. Înfiinţată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse şi servicii tuturor categoriilor de clienţi – companii mari şi mici, instituţii financiare, mici antreprenori şi persoane fizice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO