Bănci și Asigurări

Cum s-au văzut în economie creşterile de costuri din ultimul an pentru companii: preţurile producţiei industriale au crescut cu 3,9% în ultimul an

Cristian Pâr­van, preşedintele Patronatului Investitorilor Autohtoni:

În primul rând să încercăm când dăm ajutoarele de stat să dăm diferenţiat în funcţie de câte companii româneşti sunt atrase în producţia integratoare.

Cristian Pâr­van, preşedintele Patronatului Investitorilor Autohtoni: În primul rând să încercăm când dăm ajutoarele de stat să dăm diferenţiat în funcţie de câte companii româneşti sunt atrase în producţia integratoare.

Autor: Răzvan Botea

05.03.2019, 00:05 99

Preţurile producţiei industriale, atât pe piaţa internă, cât şi pe piaţa externă, au crescut în luna ianuarie a acestui an cu 3,9% faţă de acceaşi perioadă a anului trecut.

Cea mai mare creş­tere a fost înre­gistrată în zona industriei ener­getice, unde preţurile au cres­cut cu 8,9% în luna ianuarie 2019 faţă de aceeaşi pe­rioadă a anu­lui trecut, arată un raport al Institutului Naţional de Statistică (INS).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO