Bănci și Asigurări

Deloitte România şi Reff & Asociaţii au asistat atât vânzătorul, cât şi cumpărătorul în achiziţia Twispay de către Elrond Network

Deloitte România şi Reff & Asociaţii au asistat atât...

Autor: Roxana Rosu

25.03.2022, 12:52 210

Deloitte România şi Reff & Asociaţii Î Deloitte Legal au asistat, prin intermediul a două echipe multidisciplinare diferite, atât vânzătorul, cât şi cumpărătorul în achiziţionarea primului emitent de monedă electronică autorizat în România, Capital Financial Services, care operează sub brandul Twispay, de către Elrond Network, compania care a dezvoltat blockchain-ul Elrond.

Elrond Network a fost  fondată în 2018, la Sibiu, de Beniamin Mincu, Lucian Todea şi Lucian Mincu.

În procesul de vânzare, o echipă formată din consultanţi financiari, avocaţi şi experţi în fiscalitate a acordat asistenţă foştilor proprietari ai Twispay.

 Echipa de consultanţă financiară din cadrul Deloitte România a acţionat în calitate de consultant M&A principal pentru acţionari şi a coordonat întregul proces legat de tranzacţie. Reff & Asociaţii Î Deloitte Legal a oferit asistenţă juridică completă în procesul de vânzare în toate etapele tranzacţiei pe parcursul întregului proces de licitaţie competitivă, de la structurare la negociere şi închidere a deal-ului, în timp ce echipa de consultanţă fiscală din cadrul Deloitte România a acoperit aspectele fiscale legate de procesul de vânzare.

„Am finalizat cu succes un proiect extins şi complex, cu sprijinul consultanţilor noştri de încredere, care au acţionat într-o manieră distinctivă şi inovatoare în toate fazele tranzacţiei, ca o echipă multidisciplinară complet integrată, care abordează toate aspectele relevante ale unei tranzacţii (juridice, de reglementare, financiare, fiscale). Am lucrat îndeaproape cu Dragoş Cruceru, care a coordonat întregul proces de vânzare, şi am găsit în Andreea Şerban nu doar un avocat excelent, specializat în aspecte de reglementare financiară, ci şi un negociator experimentat, pragmatic, orientat spre aspectele de business şi echilibrat. Georgiana Singurel a coordonat eficient fluxul juridic, construind încrederea necesară pentru închiderea cu succes a tranzacţiei. Acum este momentul ca Twispay să intre într-o nouă etapă de dezvoltare. Suntem încrezători că noua viziune a Elrond Network va avea o contribuţie decisivă la succesul companiei şi îi va consolida poziţia pe segmentul serviciilor de emitere de carduri şi de procesare a plăţilor online”, a spus Raluca Avram, fostul administrator al  Capital Financial Services S.A.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO