Bănci și Asigurări

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties ia un credit de investiţii de 20 milioane euro de la Banca Transilvania pentru a finanţa finalizarea apartamentelor de la One Cotroceni Park, cu termen de predare în 2023

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties ia un...

Autor: Roxana Rosu

13.03.2023, 09:53 1380

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties (BVB: ONE) încheie un acord de finanţare cu Banca Transilvania, pentru un credit de investiţii de 20 de milioane de euro, pe o perioadă de până la 42 de luni.

Fondurile vor fi folosite pentru finalizarea componentei rezidenţiale a One Cotroceni Park, aflată în prezent în stadiu avansat de construcţie, cu termen de finalizare în anul 2023. Peste 90% din apartamente sunt deja precontractate.

Proiectul este dezvoltat pe locul fostei platforme Ventilatorul, pe o suprafaţă de 5,8 hectare, fiind un complet cu funcţiuni mixte, cu spaţii de birouri, zone comerciale şi de agrement şi unităţi locative.

Componenta rezidenţială de la One Cotroceni Park prevede 868 de apartamente dispuse pe parter plus 11 etaje. Clădirile au primit precertificarea Green Homes din partea Romania Green Building Council, pentru întrunirea criteriilor şi obiectivelor de performanţă energetică şi responsabilitate faţă de mediu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO