Bănci și Asigurări

Este oficial: A fost publicat ordinul preşedintelui ANAF pentru aprobarea numărului de contribuabil mari şi mijlocii, a Listei contribuabililor mari şi a Listei contribuabililor mijlocii

Este oficial: A fost publicat ordinul preşedintelui ANAF...

Autor: Alexandru Nanu

15.12.2023, 23:02 39851

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat pe site-ul instituţiei, în data de 07 decembrie 2023, O.P.A.N.A.F. nr. 1992/2023 pentru aprobarea numărului de contribuabil mari şi mijlocii, a Listei contribuabililor mari şi a Listei contribuabililor mijlocii.

Prin Ordinul preşedintelui ANAF nr. 1992/2023 au fost aprobate:

  1. Numărul de mari contribuabili şi contribuabili mijlocii, stabiliţi în funcţie de criteriile de selecţie;
  2. Lista nominală a marilor contribuabili care vor fi administraţi de către Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili începând cu 01 ianuarie 2024.
  3. Lista nominală a contribuabililor mijlocii care vor fi administraţi de administraţiile judeţene ale finanţelor publice şi Administraţia Fiscală pentru Contribuabili Mijlocii Bucureşti începând cu 01 ianuarie 2024.

Lista este publicată pe portalul ANAF, la secţiunea INFO PUBLICE/Informaţii de interes public/Informaţii privind agenţii economici/ Listele contribuabililor mari şi mijlocii.

Listele pot fi consultate AICI

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO