Bănci și Asigurări

Firma de avocatură RTPR a asistat Orange Money la semnarea transferului de business către Alpha Bank

Firma de avocatură RTPR a asistat Orange Money la...

Autor: Cristina Bellu

25.08.2023, 16:16 168

Societatea de avocatură RTPR a asistat Orange Money România, parte din grupul Orange, cu privire la transferul businessului său de retail către Alpha Bank România.

În urma tranzacţiei, clienţii Orange Money vor beneficia în continuare de servicii financiare digitale end-to-end ca parte din Alpha Bank România.

„Abordarea strategică a Orange Money a avut mereu în vedere integrarea aplicaţiei şi a produselor sale într-un ecosistem bancar şi, pentru a atinge acest obiectiv, am semnat transferul businessului de retail Orange Money către Alpha Bank România. Experienţa Alpha Bank va oferi continuitate clienţilor noştri, iar produsele lor bancare vor îmbogăţi suita de servicii la care utilizatorii Orange Money au acces astăzi”, spune Haris Hanif, CEO Orange Money România.

Lansată în 2016 pe piaţa din România, Orange Money este o alternativă la serviciile bancare tradiţionale din România, oferind o experienţă digitală completă pentru operaţiuni financiare.

Tranzacţia va fi finalizată după îndeplinirea condiţiilor precedente agreate de părţi.

Echipa RTPR care a oferit consultanţă pentru acest proiect a fost formată din Costin Tărăcilă (Managing Partner), Cristina Enaga (Counsel), Diana Dimitriu şi Ana Maria Barbu (Senior Associates).


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO