Bănci și Asigurări

Grupul Erste vrea să integreze o platformă de discount în aplicaţia de banking George, urmând să colaboreze cu start-upul din Cehia Dateio

Grupul Erste vrea să integreze o platformă de discount...

Autor: Mircea Nica

17.12.2019, 13:44 305

Grupul Erste a anunţat o colaborare mai intensă cu start-upul din Cehia, Dateio, pentru a integra o noua platformă de discount în Europa prin aplicaţia de banking George, conform informaţiilor transmise de Erste.

“Acesta este un exemplu bun prin care putem să deschidem arhitectura platformei noastre Geroge, ca o bază pentru a integra servicii cu valoare adăugat pentru clienţii noştri, chiar dacă aceste servicii nu sunt dezvoltate de noi, ci cu partenerii noştri. Am creat George în ideea de a deveni o platformă, nu doar o soluţie standard de online banking. În acest sens, am dedicat o echipă pentru a se ocupa de dezvoltarea acestei platforme”, a explicat Peter Bosek, membrul board-ului de management din cadrul Erste Group, cu responsabilitţi pe retail banking.

Potenţialul soluţiei, care a fost dezvoltată de Dateio, oferă discounturi în funcţie de plăţile pe care le efectuează clienţii cu cardul, iar aceast sistem va fi utilizat în cele patru pieţe de retail în care platforma George activează, însemnând un număr de peste 5 milioane de utilizatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO