Bănci și Asigurări

În prelungiri. Mandatul boardului băncii de stat Exim Banca Românească, care urma să expire în luna martie, a fost prelungit până în luna mai

În prelungiri. Mandatul boardului băncii de stat Exim...

Autor: Claudia Medrega

08.03.2024, 09:30 406

Decizia de prelungire a mandatului a fost aprobată în AGA convocată de Ministerul Finanţelor, acţionarul principal al Exim Banca Românească În octombrie 2023, Exim Banca Românească a rămas în numai doi conducători executivi din cei cinci, Traian Halalai şi Cristian Şaitariu, aceştia primind din partea acţionarului principal, Ministerul Finanţelor, un mandat provizoriu de doar 5 luni, până în luna martie ♦ La nivelul Consiliului de Administraţie al Exim Banca Românească au primit în octombrie 2023 mandate provizorii de 5 luni doar 5 din 9 membri, respectiv Traian Halalai, Cristian Şaitariu, Andrei Micu, Nina Puiu şi Cristi Spulbar.

Consiliul de Administraţie al Exim Banca Românească (fosta EximBank), bancă deţinută de stat prin Ministerul Finanţelor, are mandatul prelungit cu încă două luni, până în luna mai. Mandatul boardului băncii aflată pe locul opt în topul după active urma să expire în luna martie, după prelungirea precedentă decisă în octombrie 2023.

Această nouă prelungire a mandatelor membrilor Consiliului de Administraţie al Exim Banca Românească până la data de 10.05.2024 a fost aprobată în AGA convocată de Ministerul Finanţelor, acţionarul principal al Exim Banca Românească, care deţine 127.286.457 acţiuni, respectiv 98,86% din capitalul social al băncii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO