Bănci și Asigurări

ING Bank a rămas la sfârşitul lunii iulie cel mai mare jucător pe piaţa titlurilor de stat. BCR şi BRD-SocGen urmează pe podium

ING Bank a rămas la sfârşitul lunii iulie cel mai mare...

Autor: Claudia Medrega

28.09.2018, 00:05 360
ING Bank a reuşit să se menţină la sfârşitul lunii iulie din acest an pe primul loc în topul dealerilor primari, banca fiind urmată pe podium de BCR şi BRD-SocGen.

După ce în primele cinci luni din acest an ING Bank ocupase locul doi în topul dealerilor primari, la fel ca la finele anului 2017, în iunie şi iulie 2018 a fost cel mai mare jucător pe piaţa titlurilor de stat.

BCR a coborât la finele lui S1/2018 pe locul doi în clasa­mentul dealerilor primari pe piaţa titlurilor de stat, menţi­nându-se pe această poziţie şi la sfârşitul lunii iulie. La finele anului 2017, BCR ocupase pri­mul loc, urcând în top după ce în decembrie 2016 se plasa doar pe locul patru. Poziţia de lider pe această piaţă a fost ocupată la finele anului 2016 de Raiffeisen Bank, iar în 2015 de Banca Transilvania.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO