Bănci și Asigurări

Interviu ZF. Zdenek Romanek, CEO al Raiffeisen Bank: Raiffeisen a început să se uite mai atent către partea de consultanţă financiară, iar fondul de pensii şi asigurările devin parte a pachetului. Suntem foarte mulţumiţi de dinamica din zona corporate. Este o poziţie pe care banca şi-a construit-o de ceva timp.

Zdenek Romanek: Strategia noastră este de a avea creştere organică. Dacă pe piaţă apar oportunităţi vom analiza

Zdenek Romanek: Strategia noastră este de a avea creştere organică. Dacă pe piaţă apar oportunităţi vom analiza

Autor: Mircea Nica, Cristian Hostiuc

16.11.2023, 08:40 276

Nu vedem o recesiune, dar previziunile se tot schimbă şi mă aştept ca oamenii şi companiile să fie mai precaute  Cred că anul viitor România este ţara în care vrei să fii. Se vor întâmpla lucruri, va fi creştere mare a economie, vor fi oportunităţi  Avem experţi pe zona corporate care cunosc foarte bine regiunea Anul acesta peste 60% dintre clienţi au început să folosească o parte din produsele pe care nu le foloseau înainte.

Raiffeisen Bank, a cincea cea mai mare bancă de pe piaţa locală, a început să se concentreze mai mult pe zona de consultanţă, dezvoltând instrumente pentru a oferi clienţilor o imagine de ansamblu asupra nevoilor financiare pe care le au pe o perioadă mai lungă de timp, utilizând datele pe care banca deja le are privind venitul şi situaţia financiară a clienţilor, a spus Zdenek Romanek, CEO al Raiffeisen Bank România, în cadrul unui interviu pentru ZF.

Fondul de pensii al Raiffesien şi asigurările ataşate produselor de creditare sunt câteva din instrumentele financiare pe care Zdenek Romanek le consideră că sunt esenţiale pentru a oferi o perspectivă mai amplă asupra asigurării unei situaţii financiare stabile, predictibile a clienţilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO