Jumătate din fondurile Prima casă pentru acest an au fost epuizate: circa 9.400 de persoane şi-au luat o locuinţă cu ajutorul statului în 2018

25 mai 2018 Autor: Anelis Baciu

Statul mai are la dispoziţie circa un miliard de lei pentru noi garanţii.

Aproape jumătate din fondurile Prima casă disponibile pentru acest an, echivalentul a 954 milioane de lei, au fost epuizate în primele cinci luni din 2018, a transmis Fondul de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijloci (FNCGIMM). Circa 9.400 de persoane şi-au luat o locuinţă cu ajutorul statului în acest an, potrivit FNCGIMM.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.05.2018

 
Cuvinte cheie:
prima casa
, fonduri
, locuinta
, ajutor
, epuizare
, dispozitie
, garantii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide