Bănci și Asigurări

Kuldeep Kaushik, CEO al NN România, primeşte aprobarea ASF pentru un nou mandat ca director general al NN Asigurări de Viaţă, dar şi aprobarea pentru funcţia de administrator fără puteri executive, preşedinte al Consiliului de Administraţie la NN Asigurări

Kuldeep Kaushik

Kuldeep Kaushik

Autor: Mircea Nica

23.02.2023, 00:00 179

Kuldeep Kaushik, CEO al NN România, primeşte undă verde din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru un nou mandat la conducerea NN Asigurări de Viaţă, dar şi aprobarea pentru funcţia de administrator fără puteri executive, preşedinte al Consiliului de Administraţie la NN Asigurări, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii ASF.

Astfel, Autoritatea de Supraveghere a autorizat „aprobarea domnului Kuldeep Kaushik în funcţia de administrator fără puteri executive, preşedinte al Consiliului de Adminsitraţie la societatea NN Asigurări; şi aprobarea/autorizarea domnului Kuldeep Kaushik pentru un nou mandat în funcţia de director general la societatea NN Asigurări de Viaţă.”

Kuldeep Kaushik a preluat conducerea NN România pe data de 1 noiembrie 2021, după ce Gerke Witteveen a ocupat funcţia de CEO interimar din luna octombrie 2020 până în acel moment.

Kuldeep Kaushik a ocupat funcţia de Chief Operating and Transformation Officer în cadrul AXA International din anul 2017, desfăşurându-şi activitatea în Madrid. Anterior, el a deţinut diverse roluri în cadrul AXA Hong Kong, biroul regional din Asia şi în sediul central, fiind responsabil de dezvoltarea strategei de business şi coordonarea activităţilor de operaţiuni şi IT. Kuldeep Kaushik deţine un MBA de la HEC Paris şi studii în inginerie urmate la NIT Durgapur în India.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO