Bănci și Asigurări

Liane Maria Hirner are undă verde de la ASF să fie membru al consiliilor de supraveghere ale Asirom, BCR Asigurări de Viaţă şi Omniasig, firme de asigurări controlate de grupul austriac VIG

Liane Maria Hirner are undă verde de la ASF să fie...
01.12.2023, 00:00 62

Liane Maria Hirner are aprobarea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru a deveni membru al consiliilor de supraveghere ale companiilor de asigurări Asirom, BCR Asigurări de Viaţă şi Omniasig, toate trei controlate de grupul austriac Vienna Insurance Group (VIG). Liane Hirner era numită în Consiliul de Administraţie al VIG Holding la 1 februarie 2018, iar la 1 iulie 2018 ea devenea CFO al grupului austriac.

A studiat administrarea afacerilor la Graz. Înainte de a se alătura grupului de asigurări VIG, Liane Hirner a lucrat la departamentul de audit al PwC Austria unde a început în 1993, iar când a plecat era partener în domeniul asigurărilor.

Liane Maria Hirner are aprobarea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru a deveni membru al Consiliilor de supraveghere ale companiilor de asigurări Asirom, BCR Asigurări de Viaţă şi Omniasig, toate trei controlate de grupul austriac Vienna Insurance Group (VIG). Liane Hirner era numită în Consiliul de administraţie al VIG Holding la 1 februarie 2018, iar la 1 iulie 2018 ea devenea CFO al grupului austriac. A studiat administrarea afacerilor la Graz. Œnainte de a se alătura grupului de asigurări VIG, Liane Hirner a lucrat la departamentul de audit al PwC Austria unde a început în 1993, iar când a plecat era partener în domeniul asigurărilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO