Mugur Isărescu are un salariu mai mic decât şeful ASF, Dan Radu Ruşanu. Cât câştigă guvernatorul BNR

17 feb 2014 Autor: Loredana VOICULESCU

Salariul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, este de 10.000 de euro, iar cu indemnizaţia de la Consiliul de Administraţie ajunge la 12.000 de euro.

Guvernatorul Băncii Centrale a României câştigă mai puţin decât şeful Autorităţii de Supraveghere Financiară, Dan Radu Ruşanu, care are un salariu net de 14.000 de euro pe lună, fiind unul dintre cei mai bine plătiţi angajaţi de la stat în România.

"Salariul guvernatorului Băncii Naţionale a României este de aproximativ 10.000 de euro pe lună, iar cu indemnizaţia de la Consiliul de Administraţie ajunge la aproape 12.000 de euro. Celelalte salarii de la Banca Naţională sunt mult mai mici", a declarat pentru gândul consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu.

Declaraţia consilierului guvernatorului BNR vine în contextul în care purtătorul de cuvânt al ASF, Radu Soviani, a declarat luni la o televiziune de ştiri că salariile din ASF sunt mai mici decât cele de la Banca Naţională.
 

Citiţi mai multe pe gandul.info

 
Cuvinte cheie:
salariu
, castigare
, guvernatorul bnr
, mugur isarescu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide